Μας αρέσουν όλα όσα έχουν ζυμαράκι ξεκινώντας από τις πίτες...... χχχχχ.
Αποφάσισα να κάνω και τις τορτίγες για να δω τι τις κάνει τόσο νόστιμες ψάχνοντας από δω και από κει....ξεχώρισα αυτές.
Υλικά:
2 φλιτζάνια
αλεύρι
½ κ.γλ. αλάτι
2 κ.σ. φρυγανιά
τριμμένη
1/2 ποτήρι περίπου χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ
βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη φρυγανιά και λίγο λίγο νεράκι κάνουμε μία ζύμη
μέτρια, ούτε μαλακιά ούτε πολύ σκληρή.
Αφήνουμε το
ζυμάρι να ξεκουραστεί 30 λεπτά.
Χωρίζουμε τη ζύμη
σε μερίδες όσο ένα καρύδι.
Καλή επιτυχία!!!!
Είχα την εντύπωση ότι οι τορτίγιες έχουν και καλαμποκάλευρο....
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπως και να είναι πάντως μόνο που τις βλέπω θέλω να τις φάω χαχαχαχα
Γεια σου Τατιάνα μου, στο δικό μας σπίτι έτσι τις κάνουμε..... χχαχαχαχχχ !!!Δεν μας αρέσει το καλαμποκάλευρο είπες κάτι.... χαχαχα Φιλάκια!!!
Διαγραφήχαχαχαχαχαχαχαχαχα όταν τρώνε δε μιλάνε!
ΔιαγραφήΕμείς έχουμε μεγάλη αγάπη στις τορτιγιες, τις γεμίζω με ότι μπορείς να φανταστείς, γλυκά και αλμυρά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚρατάω αυτήν την συνταγή να την δοκιμάσω!
Φιλιά Χρύσα μου, καλό Σαββατοκύριακο!
Γεια σου Λενάκι μου!!! Είναι η εύκολη λύση και νοστιμότατες με ότι γέμιση μπορεί να φανταστεί κανείς!!!
ΔιαγραφήΓίνονται πολύ γρήγορα, να τις δοκιμάσεις!!! Φιλάκια!!! Καλά να περνάτε!!!!
Απο το να τις αγοραζουμε καλύτερα να τις φτιαχνουμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σαββατοκύριακο :)
Φιλια!
Καλό Σαββατοκύριακο Αριάδνη μου! Φυσικά και τα σπιτικά είναι καλύτερα, και οι συγκεκριμένες είναι τόσο εύκολες!!! Φιλάκια!!!
Διαγραφή