Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης με μανιτάρια και τυρί!



Πιπεριές Φλωρίνης με μανιτάρια και τυριά!
Μοσχοβολάει η κουζίνα βγαζοντάς τες από το φούρνο.
Λατρεύω τις κόκκινες πιπεριές  σε όλες τις εκδοχές.
.Έκανα ένα μεζεδάκι που το ευχαριστηθήκαμε όλοι!




Υλικά:
4-5 πιπεριές Φλωρίνης φρέσκες 
1-2 κούπες μανιτάρια σε φέτες ή κονσέρβα
100 γρ τυρί φέτα
1 αυγό
2-3 κουταλιές γιαούρτι ή γάλα
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαιδανός ψιλοκομμένος
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε  και χωρίζουμε τις πιπεριές στα δύο.
 Μπορούμε να τις ψήσουμε και λίγο στο γκρίλ, επίσης γίνονται και φρέσκες.



Τις τοποθετούμε σε ένα πιρέξ.
Σε ένα μπολ συγκεντρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί.



Τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε τις πιπεριές.




Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά στις αντιστάσεις.




Καλή όρεξη!






Ο τέλειος μεζές!!!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ