Στριφτάρια με κασεράκι .
Με το τίποτα γεμίζεις μια πιατέλα στριφτάρια σε 10 λεπτά, ένα ποτήρι μπύρα και δε θέλεις τίποτα άλλο.
Γίνονται τόσο νόστιμα, τρώγονται επίσης για πρωινό και για βραδινό.
Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας
1 ασπράδι αυγού + 1 κρόκο με 2 κουταλιές νερό για επάλυψη
1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση:
Απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας στον πάγκο της κουζίνας.
Χτυπάμε το ασπράδι λίγο με ένα πιρούνι.
Το απλώνουμε επάνω στο φύλλο σφολιάτας.
Πασπαλίζουμε το κασέρι.
Βάζουμε και το άλλο κομμάτι της σφολιάτας επάνω, πατάμε με τα χέρια μας και κόβουμε λωρίδες.
Τις αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα αφού τις στρίψουμε 2-3 φορές.
Περνάμε με τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.
Καλή όρεξη!!!
Τα κανω και εγω και ειναι πολυ νοστιμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Sneja χαίρομαι πολύ, είναι τόσο απλά και διαδεδομένα.
ΔιαγραφήΤα κάνουμε με ότι έχει κανείς στο ψυγείο και ανάλογα με τις γεύσεις που μας αρέσουν, ακόμη και γλυκά!
Επίσης μου αρέσουν και οι δικές σου συνταγές πάρα πολύ!!
Πολλά φιλιά!
Φαίνονται λαχταριστα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σαββατοκύριακο!
Φιλιά
Γεια σου Αριάδνη!
ΔιαγραφήΕίναι όντως τραγανά, μοσχομυριστά, λαχταριστά!!!
Φιλάκια!!!
Απλά πράγματα και πεντανόστιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι ακριβώς Τατιάνα μου!!! Φιλούδια πολλά!!!!
Διαγραφή