Της λάτρεψα γιατί γίνονται στη στιγμή και όταν τις τηγανίζω φουσκώνουν υπέροχα!!!
Αξίζει να τις δοκιμάσετε για μία φορά θα ενθουσιαστείτε!
Υλικά:
3 φλιτζάνια
αλεύρι
3 κ.γλ. μπέικιν
1 ½ φλιτζάνι γάλα η γιαούρτι
1 κγλ. Αλάτι
Εκτέλεση:
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τα
υλικά μας με το μίξερ ή με τα χέρια σε μία απαλή ζύμη, το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί λίγο πάνω λίγο κάτω ανάλογα πάντα με το αλεύρι τόσο που να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε τη ζύμη 15 λεπτά να ξεκουραστεί,
Αφήνουμε τη ζύμη 15 λεπτά να ξεκουραστεί,
Χωρίζουμε τη ζύμη
σε 8 μέρη.
Πασπαλίζουμε τον πάγκο με λίγο αλεύρι και ανοίγουμε με τον
πλάστη φύλλα όσο ένα μικρό πιάτο του φρούτου.
Κάντε διπλή-τριπλή δόση θα με θυμηθείτε.
Κάντε διπλή-τριπλή δόση θα με θυμηθείτε.
Ζεσταίνουμε ένα
τηγάνι με λάδι και τηγανίζουμε τις πίτες μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα 1-2 λεπτά αρκούν!
Καλή επιτυχία!!!
Μπράβο, εκπληκτική συνταγή, εύκολη και νοστιμότατη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα δοκιμαστεί προσεχώς!
Φιλιά
Γεια σου Λενάκι μου!!! Πραγματικά θα την λατρέψεις!!! Φιλάκια!!!
Διαγραφήteleia syntagh mou peftoun ta salia.fotini
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Φωτεινή μου!!! Είναι πραγματικά εύκολα, νόστιμα, υπέροχα!!!! Φιλάκια!!!
ΔιαγραφήΤα έκανα τα τηγανοψωμα κ δεν έμεινε ψιχουλο!!!!Μπράβο σου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ Μίνα χαίρομαι που σας αρέσανε!!! Καλό μήνα!!!
ΔιαγραφήΦαίνεται ωραία! Γίνεται και στον φούρνο ή σε αντικολλητικο τηγάνι? Το έχετε δοκιμάσει? Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρά πολύ ωραιες.... Μπράβο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο σας πολύ ωραίες της έκανα σημερα
ΑπάντησηΔιαγραφή