Λαδοπιτούλες εύκολες και νόστιμες!
Το ζυμαράκι δε χρειάζεται ζύμωμα, απλά ανακατεύουμε με το κουτάλι και αυτό είναι!!!!
Υλικά για τη ζύμη
250 γρ. αλεύρι
100 ml ηλιέλαιο
100 ml νερό χλιαρό
1/2 κ.γλ. αλάτι
1 πρέζα θυμάρι
Για την επιφάνεια:
2-3 κ.σ. τυρί μαλακό Φιλαδέλφεια
Ντοματίνια
Ηλιόσπορους
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το λάδι, το νερό το θυμάρι και το αλάτι.
Ανακατεύουμε και αμέσως γίνεται η ζύμη ...αυτό ήταν, ένα λεπτό!!!
Παίρνουμε κομματάκια όσο ένα καρύδι τα πατάμε με την παλάμη μας και τοποθετούμε τις πιτούλες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Bάζουμε σε κάθε πιτάκι 1 κ.γλ. τυρί μαλακό, μισό ντοματίνι και λίγους ηλιόσπορους.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Καλή όρεξη!!!