Στριφτάρια κρεμμυδιού
2 φύλλα σφολιάτας
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ασπράδι αυγού
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι μερικά λεπτά, τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Απλώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας, και αλείφουμε με το χτυπημένο ασπράδι, βάζουμε το κρεμμυδάκι, και τη γραβιέρα, απλώνουμε και τη δεύτερη σφολιάτα την πατάμε να κολλήσει.
Την κόβουμε σε λωρίδες 2 εκατοστών και τα στρίβουμε.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Μιαμ μιαμ
ΑπάντησηΔιαγραφή