Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σούπα μανέστρα


Κριθαράκι με κιμά και πράσο

200 γρ κιμά
1 πράσο ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ποτήρι κριθαράκι
5 ποτήρια ζωμό
1 ζωμό βοδινού (ΣΠΙΤΙΚΟς) της KNORR
1 κ,σ πάστα ντομάτας
3 κ,σ ελαιόλαδο
1 πρέζα καυτερό πιπέρι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι, το πράσο, και τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρουμε για ένα λεπτό, βάζουμε τον κιμά, τα ανακατεύουμε μέχρι να ξεσβολιάσει ο κιμάς .
Βάζουμε την πάστα ντομάτας, τον κύβο, το νερό, το καυτερό, λίγο αλάτι και πιπέρι.


Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά, και βάζουμε το κριθαράκι, βράζουμε για άλλα 20 λεπτά,, ή όσο να μαλακώσει το κριθαράκι, και να μείνει  ζουμερό.

Το σερβίρουμε με λίγο τυρί τριμμένο αν θέλουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ