4-6 φύλλα χοντρά χωριάτικα τύπου Ψαχνών, ή και προψημένα ακόμη καλύτερα!
Για τη γέμιση
700 γρ φύλλα παντζαριών και σέσκουλα
1 κρεμμύδι ξερό ή 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 φλιτζάνι τυρί φέτα
1 ντομάτα τριμμένη
1 κ.σ. βούτυρο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Για την επάλειψη
200 γρ. γιαούρτι
2 αυγά
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τη ντομάτα και τα φύλλα τα μέχρι να μαραθούν, τα αφήνουμε να κρυώσουν.προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι.
Χτυπάμε το γιαούρτι με το λάδι και τα αυγά.
Τυλίγουμε τα μπουρεκάκια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Γέμισα κάποια με μελιτζάνες τηγανιτές σε κυβάκια και φέτα, έγιναν υπέροχα!
Γέμισα κάποια με μελιτζάνες τηγανιτές σε κυβάκια και φέτα, έγιναν υπέροχα!
Υπέροχο μεζεδάκι, αν και ως κυρίως άνετα τρώγεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι αυτά με την μελιτζάνα πρέπει να έγιναν φοβερά!
Φιλιά, καλή βδομάδα!