To φιλετάκι που έγινε γεύμα
2 φιλετάκια μοσχαρίσια
1 κουταλιά Βιτάμ
2 κουταλιές λάδι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
10 μανιτάρια μικρά
½ πιπεριά κόκκινη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι κάρυ
2 κουταλιές σόγια σος
1 ποτήρι μπασμάτι
2 ποτήρια ζωμό βοδινό
Λίγο αλάτι πιπέρι
100 γρ κασέρι κerigolt
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κρέας αφού το έχουμε κόψη μικρές βουκιές τα κρεμμυδάκια to σκόρδο την πιπεριά σε κύβους τα μανιτάρια σε φέτες.
Όταν μαραθούν ρίχνουμε το μπασμάτι το σοτάρουμε 2 λεπτά το σβήνουμε με τη σόγια ρίχνουμε το κάρυ και το ζεστό ζωμό μόλις πάρει μια βράσει χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 2 εάν πάει μέχρι 9 το μάτι της κουζίνας σε 5 λεπτά ακριβώς το σβήνουμε ρίχνουμε το κασέρι και αφήνουμε την κατσαρόλα κλειστή να φουσκώσει το ρύζι.
Καλή μας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου