Φασολάκια χρυσαφένια
1 κιλό φασολάκια κίτρινα
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 σκελίδες σκόρδο
½ ματσάκι μαΐδανό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας σπιτική, ή πουμαρό
Αλάτι πιπέρι
1 κύβο βοδινό σπιτικό ( προαιρετικά)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλένουμε.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, βάζουμε τα φασολάκια και τα ανακατεύουμε να λαδωθούν.
Βάζουμε τη σάλτσα τον κύβο λίγο αλάτι πιπέρι και τον μαΐδανό, ζεστό νερό όσο να σκεπαστούν.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σαλτσούλα.
Exeis apolito dikaio,"Onoma kai prama!!!;
ΑπάντησηΔιαγραφήeinai pentanostima o sporos einai apo Soyhdia
ΑπάντησηΔιαγραφή