Ντοματίνια τουρσί
2 κιλά ντοματίνια τσέρι
500 γρ άσπρο κρασί
500 γρ άσπρο ξύδι
1κ,σ αλάτι
1 κ,σ ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1 κγλ, μαύρο πιπέρι σε κόκκους
2 φύλλα δάφνης
Θυμάρι, και ρίγανη φρέσκια
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρασί, το ξύδι με το αλάτι και τη ζάχαρη, σε μία κατσαρόλα για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε 2 βάζα αποστειρωμένα με τα ντοματίνια αφού τα πλύνουμε και τα στεγνώσουμε.
Βάζουμε και τα μυρωδικά και τα γεμίζουμε με το καυτό κρασόξυδο, τα κλίνουμε καλά και τα αφήνουμε να κρυώσουν ανάποδα.
Τα υπόλοιπα θα γίνουν λιαστές!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου