Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πίτσα με φέτα



 Νόστιμη και εύκολη

1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα
1 αυγό
1 ποτήρι γάλα
Φέτα τριμμένη
¼ κ,γλ αλάτι
1 πρέζα ρίγανη
1 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αυγό, το γάλα, το λάδι, και το αλάτι.

Απλώνουμε το μίγμα σε αντικολλητικό ταψάκι, ή σε λαδόκολλα.

Πασπαλίζουμε την φέτα και τη ρίγανη, και ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα  μέχρι  να πάρει  χρώμα.


1 σχόλιο:

  1. Τέλειο site απίθανες συνταγές φίλη μου . Για στα χέρια σου. Οι δε φωτογραφίες σούρχετε να απλώσεις το χέρι και να βουτάς. Οσο αναφορά τον κήπο και τα λουλούδια τα χαζευω κυριολεκτικά . Θέλω μια διευκρίνηση αν γίνεται , όταν λες φαρίνα εννοείς το φαρίνα υπ ; Ευχαριστω πολύ . Jenny

    ΑπάντησηΔιαγραφή