Υλικά
1 ½ κιλό πατάτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
5 φέτες μπέικον
1 κ.γλ πάπρικα καυτερή
1 κύβο σπιτικό ψυγείου κρέατος
Αρωματικά ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και ποπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το μπέικον, βάζουμε και τις πατάτες τις σοτάρουμε λίγο και αυτές, προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, τα αρωματικά, και τον κύβο διαλυμένο σε ζεστό νερό, τόσο που να σκεπάσει τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα,
βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να και να σωθούν τα υγρά.
Τρώγετε σκέτο με τυράκι, αλλά είναι και ένα υπέροχο συνοδευτικό για κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου