Υλικά
500 γρ στήθος
γαλοπούλας σε λεπτές λωρίδες
Για τη μαρινάδα
3 κ.σ ελαιόλαδο
6κ.σ. κρασί άσπρο
1 κ.γλ μουστάρδα
1 βιολογικό κύβο
κότας διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό
Αρωματικά όπως θυμάρι,
φρέσκια ρίγανη και δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας
σε φέτες το πλένουμε, και το περιχύνουμε
με τα παραπάνω υλικά το αφήνουμε μερικές ώρες να μαριναριστεί.
Βάζουμε το τηγάνι να κάψει καλά και ψήνουμε τα φιλέτα της
γαλοπούλας 4 λεπτά από κάθε πλευρά, ρίχνουμε και τη μαρινάδα και τα σοτάρουμε
μαζί όσο να δέσει η σαλτσούλα.
Υπέροχο φαγάκι διαίτης με μία πράσινη σαλάτα!!!
Λουκουμάκι σου έγινε η γαλοπούλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαζί με μια νόστιμη σαλάτα, το καλύτερο γεύμα!
Φιλιά!
Χρύσα μου πολύ λαχταριστό πιάτο και ελαφρύ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!!!
Μμμμμμιάμ!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια η γαλοπούλα σου!!!
Πολλά φιλιά Χρύσα μου!!!