Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Γαλοπούλα ζουμερή και αρωματική



Υλικά
500 γρ στήθος γαλοπούλας σε λεπτές λωρίδες
Για τη μαρινάδα
3 κ.σ ελαιόλαδο
6κ.σ. κρασί άσπρο
1 κ.γλ μουστάρδα
1 βιολογικό κύβο κότας διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό
Αρωματικά όπως θυμάρι, φρέσκια ρίγανη και δεντρολίβανο

Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε φέτες  το πλένουμε, και το περιχύνουμε με τα παραπάνω υλικά το αφήνουμε μερικές ώρες να μαριναριστεί.

Βάζουμε το  τηγάνι να κάψει καλά και ψήνουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας 4 λεπτά από κάθε πλευρά, ρίχνουμε και τη μαρινάδα και τα σοτάρουμε μαζί όσο να δέσει η σαλτσούλα.


Υπέροχο φαγάκι διαίτης με μία πράσινη σαλάτα!!!





















3 σχόλια:

  1. Λουκουμάκι σου έγινε η γαλοπούλα!
    Μαζί με μια νόστιμη σαλάτα, το καλύτερο γεύμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρύσα μου πολύ λαχταριστό πιάτο και ελαφρύ!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμμμμμιάμ!!!!!!!!!!
    Τέλεια η γαλοπούλα σου!!!
    Πολλά φιλιά Χρύσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή