Για το κιμά
700 γρ κιμά
ανάμικτο
1 αυγό
1 μπαγιάτικο
ψωμάκι ή 2 φέτες ψωμί ξερό τριμμένα στο μούλτι
1 μεγάλο ξερό
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
τριμμένες
1/2 φλιτζάνι γάλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπέκιν
1 κ.γλ κύμινο
1 κ.γλ ρίγανη
½ ματσάκι μαιδανό λίγο θυμάρι
Αλάτι πιπέρι
Κασέρι σε
μπαστουνάκια για τη γέμιση (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα
υλικά μαζί στο μίξερ 10 λεπτά, βάζουμε τον κιμά 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο.
Πλάθουμε
μπιφτέκια, βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι ένα κομματάκι κασέρι, τα κλίνουμε καλά και
τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο λάδι, ή σε λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε 30
λεπτά στους 180 βαθμούς.
υπέροχα τα μπιφτεκάκια σου...και το κασέρι που λιώνει είναι όλα τα λεφτάααα....φιλιαααααα
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχα Χρύσα μου και δεν ξέρω γιατι αλλά τα γεμιστά μπιφτέκια μου θυμίζουν πολύ την Ξάνθη, είναι φανταστικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλάκια πολλά!
Λατρεμένο φαγάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπιφτεκάκια γεμιστά με μπαστουνάκια Milner τους έφτιαξα κι εγώ το Σαββάτο, τα εξαφάνισαν φυσικά!
Φιλιά, καλό απόγευμα!!
¨Οτι έχει σχέση με κιμά μας αρέσει πολύ!!!πολλά φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσουν πολύ τα γεμιστά μπιφτέκια!!!!!!!!!! Πολύ ωραία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!!!!
Πωπω τέλεια, τρελλαίνομαι για γεμιστά μπιφτέκια και τα δικά σου είναι φοβερά Χρύσα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Χρύσα μου τέλεια τα μπιφτέκια σου κι εγω κάπως έτσι τα φτιάχνω αλλά τα κάνω ανάμεικτα τα μισά με κασέρι και τα άλλα μισά με φέτα να είσαι καλά φιλιά!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σου μέρα Ροδάνθη μου!!! Τα μπιφτέκια τα τρώνε όλοι νομίζω, και κάθε νοικοκυρά ξέρει τη τρώει η οικογένεια πχ εμείς δεν τρώμε κόλιαντρο, και κανέλα στα φαγητά, όπως αποφεύγω τον κρόκο αυγού, εγώ προσαρμόζω τις συνταγές στα γούστα μας όπως όλοι,πολλά φιλιά!!!
Διαγραφή