Για πρωινό για βραδινό...για όλες τις ώρες...είναι ότι καλύτερο, εύκολη και με ελάχιστα υλικά γίνεται φανταστική πιτούλα!!!
Υλικά:
6-7 φύλλα κρούστας
1 φλιτζάνι τυριά τριμμένα διάφορα
2-3 φέτες καπνιστή μπριζόλα
1 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 αυγά
1 κ.γλ. μπέκιν
1 κ.σ. αλεύρι ή σιμιγδάλι ψιλό
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το λάδι, το αλεύρι με το μπέκιν να γίνουν χυλός.
Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα, πασπαλίζουμε λίγο τυρί και το σουρώνουμε πλισέ.
Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί βουτυρωμένο.
Ρίχνουμε το χυλό να πάει παντού και το αφήνουμε λίγη ώρα να το απορροφήσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη!!!
Λαχταριστη και αρωματικη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή μας εβδομάδα :)
Γεια σου Αριάδνη μου καλή εβδομάδα!!!
ΔιαγραφήΛατρεύουμε πιτούλες..... Φιλάκια!!!
Καλησπέρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχετε κάποιο email για να επικοινήσουμε μαζί σας;
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ!
Το email μας είναι steiletisintagisou@gmail.com
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μας λέτε πότε μπαίνει η μπριζόλα ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαζί με το κασέρι, φαίνεται άλλωστε, έβαλα πολύ λίγη ίσα για τη μυρωδιά...μπορείτε να βάλετε περισσότερα υλικά αν θέλετε!!!
ΔιαγραφήΗ καπνιστή μπριζόλα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτα αλλαντικά Ελένη μου...έχει και καπνιστή μπριζόλα σε φετούλες...όπως καπνιστή γαλοπούλα χαχαχα εσύ βάλε ότι σου αρέσει είναι θέμα γεύσεις!!!
ΔιαγραφήΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΗ ΩΡΑ?
ΚΑΛΕ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαχαχα...ανάλογα το φούρνο...ο χρόνος είναι σχετικός μετά τα 15 λεπτά τον ελέγχουμε...
ΔιαγραφήΚαλησπέρα! Μπορεί να γίνει αυτή η υπέροχη πίτα και με τυρί φέτα ή θα χαθεί το"δέσιμο"των υλικών και θα έχει άλλο αποτέλεσμα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά και μπορεί να γίνει με φέτα, θα γίνει υπέροχη...
Διαγραφή