Μία υπέροχη κολοκυθόπιτα με τυράκια στη στιγμή...τρώγεται ζεστή και κρύα και όλες τις ώρες
Υλικά:
2-3 μέτρια κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη, 2 φλιτζάνια στραγγισμένα.
3 αυγά
1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
3/4 φλιτζανιού αλεύρι
1 φλιτζάνι τυρί φέτα
1/2 φλιτζάνι τυριά κίτρινα γραβιέρα ή κασέρι
1/2 φλιτζάνι τυριά κίτρινα γραβιέρα ή κασέρι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
μπέικιν
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 χούφτα άνηθο και
μαιδανό
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον χοντρό
τον τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα στύβουμε
να φύγουν τα πολλά υγρά.
Προσθέτουμε το τυρί με
τα κολοκυθάκια και το αλεύρι με μπέικιν ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψί
26άρι πασπαλίζουμε λίγο φρυγανιά τριμμένη και απλώνουμε το μείγμα.
Αλείφουμε 1 κουταλιά λάδι και πασπαλίζουμε λίγο φρυγανιά...κάνει ωραία κρούστα.
Αλείφουμε 1 κουταλιά λάδι και πασπαλίζουμε λίγο φρυγανιά...κάνει ωραία κρούστα.
Καλή όρεξη!!!
telio
ΑπάντησηΔιαγραφή