Υλικά
Για τη ζύμη:
300 γρ αλεύρι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
200 γρ βιτάμ σε
κύβους
1 κ.γλ. μπέκιν
2 αυγά
¼ φλιτζάνι λικέρ
πορτοκάλι ή κονιάκ
1 βανίλια
4 κ.σ. μαρμελάδα
ροδάκινο ή άλλη μαρμελάδα
3 ροδάκινα σε
λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Κάνουμε τη ζύμη
με όλα τα υλικά εκτός της μαρμελάδας και τα ροδάκινα, εγώ τα βάζω στο μούλτι με
το μαχαίρι και σε 2 λεπτά είναι έτοιμη η ζύμη.
Απλώνουμε τα ¾
της ζύμης σε ταψί για τάρτες, απλώνουμε τη μαρμελάδα και αραδιάζουμε τις φέτες
των ροδάκινων.
Με την υπόλοιπη
ζύμη κάνουμε σχεδιάκια και τα τοποθετούμε επάνω στα φρούτα.
Ψήνουμε την τάρτα
1 ώρα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Καλή επιτυχία!!!
Φανταστική, τα ροδάκινα είναι αρωματικά οπότε φαντάζομαι τη γεύση της!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Λίλα μου είναι της αυλής μου τα ροδάκινα, είναι υπέροχα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχη η τάρτα και τα δεντράκια σου Χρυσα μου, να είσαι πάντα καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ ¨Ερη μου πολλά φιλάκια!!!
ΔιαγραφήΜμμμμ μέχρι εδω έφτασε η μυρωδιά του θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλό,φιλιά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό βράδυ Ροδάνθη πολλά φιλιά!Η τάρτα μου έγινε διπλά νόστιμη, με τόσο φρέσκα φρούτα!!!
ΔιαγραφήΠολύ θα ήθελα να έκοβα ένα ροδάκινο της αυλής σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα.
Ξανθή μου φέρε καλάθι έχει πολλά!!! τα νεκταρίνια ωριμάσανε τα ροδάκινα θέλουν λίγο ακόμη!φιλάκια καλό βράδυ!
ΔιαγραφήTo www.radiopoint.gr einai kai pali konta sas.ME nea selida kai non stop mousikes.Sas Perimenoume!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή