Λικέρ φράουλα!
Θα χρειαστούμε:
1 κιλό φράουλες
600 γρ τσίπουρο
600 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις φράουλες, τις ανακατεύουμε με το τσίπουρο και τις βάζουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες κλεισμένες σε μία γυάλα!
Στραγγίζουμε τις φράουλες, (εγώ τις κάνω μαρμελάδα με λίγη μαύρη ζάχαρη).
Στραγγίζουμε τις φράουλες, (εγώ τις κάνω μαρμελάδα με λίγη μαύρη ζάχαρη).
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη στο ποτό και το αφήνουμε για 2 εικοσιτετράωρα, ανακινούμε πότε- πότε να λιώσει η ζάχαρη και στραγγίζουμε το ποτό, το περνάμε από φίλτρο του καφέ το βάζουμε σε μπουκάλια,,,, και στην υγειά μας!!!
Η μαρμελάδα έγινε υπέροχη της έβαλα στο τέλος και ένα σφηνάκι αμαρέτο τέλια.
Πραγματικά ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ!!!!!
Methismeni marmelada, i Zouzou????????:Jana.
ΑπάντησηΔιαγραφή