Λαβράκια ψητά με αρωματικά
Χθες το βράδυ ψαρέψαμε τα πρώτα μας Λαβράκια. Είμαστε και ερασιτέχνες ψαράδες, βλέπετε!
Το ένα ήταν 800 γρ και το άλλο 450 γρ.
Αφού τα καθαρίσουμε, τα αλατίζουμε και γεμίζουμε την κοιλιά τους με φρέσκα μυρωδικά όπως θυμάρι ρίγανη και δεντρολίβανο τα ψήνουμε στη σχάρα και τα περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Υπέροχα!!!!!!!
Μία σαλάτα μαρούλι ρόκα και βλίτα με κολοκυθάκια λαδολέμονο είναι ότι πρέπει
Distixos oute pelagos,oute lavrakia.Filakia.
ΑπάντησηΔιαγραφή