Τριαντάφυλλο γλυκό
350 γρ πέταλα από τριαντάφυλλα
800 γρ ζάχαρη
250 γρ νερό
3 κ,σ χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Μαζεύουμε καθαρά πέταλα από τριανταφυλλιές εκατόφυλλες.
Τα πλένουμε ,τα στεγνώνουμε , και τα τρίβουμε με τη ζάχαρη.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ ,την άλλη μέρα τα βάζουμε να βράσουν με το νερό ,σε μέτρια φωτιά ,για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε τον χυμό, και δένουμε το σιρόπι για μερικά λεπτά ακόμη.
Mia koutalitsa kai gia mena parakalo!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή