Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Τυροπιτάκια με καρύδια!






Στον καφέ, αλλά και σκέτα για κάθε στιγμή!

Υλικά:
500 γρ. αλεύρι φαρίνα
1 κεσεδάκι καρύδια χοντροκομμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κ.γλ. σόδα
1 κεσεδάκι γιαουρτιού ηλιέλαιο
2 αυγά  
1 κεσεδάκι τυρί φέτα τριμμένη ή μανούρι
1 κ.γλ. αλάτι
1-2  κ.σ. ψιλοκομμένη ρίγανη φρέσκια ή μαιδανό

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα στερεά σιγά-σιγά μέχρι να έχουμε μία μαλακιά ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια.



Παίρνουμε κομματάκια ζύμης τα πλάθουμε λίγο και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.



Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν υπέροχα!!!








Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ