Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Ταλιατέλες στο φούρνο όπως μας αρέσουν!!!


Αγαπημένο φαγητό των  των παιδιών μου, με την  παρέα τους εκτός  των άλλων  τα τσακίσανε !!!

Υλικά:
500 γρ. λαζάνια φωλιές
150 γρ, μπέικον
1 μικρό κουτάκι μανιτάρια
300 γρ, ανάμικτα τυριά
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι γάλα
 3 αυγά
2-3 κουταλιές βούτυρο ή λάδι



Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες το μισό χρόνο από ότι γράφει στο πακέτο.
Τις στραγγίζουμε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον και τα μανιτάρια σε 2-3  κουταλιές βούτυρο.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε.



Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και το μισό τυρί.
Τοποθετούμε τις ταλιατέλες σε ένα ταψάκι και προσθέτουμε το υγρό μείγμα, πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τυρί.



Ψήνουμε στους 200 βαθμούς 20 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο και 10 λεπτά χωρίς για να πάρει χρώμα το τυράκι.



Καλή όρεξη!!!


2 σχόλια:

  1. Ωραια ιδεα γιατι δεν εχει κρεμα γαλακτος!!!
    Θα το δοκιμασω με γιαουρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Χρυσαυγή μου καλή αποκριά, είμαι στη Σουηδία στα παιδιά και μαγείρεψα με ότι βρισκότανε στο ψυγείο.... έγιναν φανταστικές οι ταλιατέλες με το γιαούρτι να το δοκιμάσεις!!! Φιλάκια!!! Καλή Σαρακοστή!!! Εμείς εδώ τρώμε κανονικά, αλλά μία λαγανίτσα θα την κάνουμε αύριο χαχαχαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ