Νόστιμα και εύκολα μπισκότα, τραγανά από έξω και τριφτά μέσα, το δε άρωμα τους υπέροχο!!!
Αξίζει να δοκιμαστούν!!!
Υλικά:
2 αυγά
100 γρ, ζάχαρη
100 γρ, βούτυρο
1 βανίλια
350 γρ, αλεύρι φαρίνα
κορν φλεικς
2 σφηνάκια αμαρεττο ή ρούμι
100 γρ, σταφίδες και χονδροκομμένα φουντούκια μισά- μισά
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τις σταφίδες στο ποτό για τουλάχιστον μία ώρα.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη προσθέτουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, τις σταφίδες το ποτό και το αλεύρι λίγο λίγο.
Η ζύμη δεν είναι πολύ μαλακιά και με ένα κουταλάκι αφήνουμε κουταλιές επάνω στα κορν φλεικς και με τα χέρια μας πατάμε να καλυφτούν τα ζυμαράκια, κάνουμε μπαλάκια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς 20-25 λεπτά.
Καλή όρεξη!!!