Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Ρολό κιμά με κασέρι κασκαβάλι,κρουτόν και πάπρικα!!!




Γεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!!
Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω βάλει στο μπλογκ θα σας το βάζω!





Όπως αυτό το ρολό με κιμά με το που το είδα στη τηλεόραση μου έκανε κλικ,….του άλλαξα τα φώτα φυσικά με ότι είχα στο ψυγείο έγινε υπέροχο για τα δικά μας γούστα με τα υλικά που μας αρέσουν.




Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 αυγό
1 μέτρια πατάτα τριμμένη
1 κ.σ κέτσαπ
1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
2 κουταλιές σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Μαιδανό, θυμάρι,δεντρολίβανο, ρίγανη, κύμινο, αλάτι και πιπέρι ¨(ότι αρωματικά έχουμε και μας αρέσουν).

Για την κρούστα:
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα κυβάκια ψωμιού.
1 κ.σ. ελαιόλαδο, λίγη ρίγανη

Γέμιση:
Λωρίδες κασέρι Κασκαβάλι εσείς μπορείτε να βάλετε γραβιέρα ή λαδοτύρι.
Μαιδανό ψιλοκομμένο.

Εκτέλεση.Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά εκτός από τον κιμά και το αυγό, κάνουμε μία ωραία πάστα και με αυτή ζυμώνουμε τον κιμά με το αυγό.





απλώνουμε σε μία λαδόκολλα τον κιμά, πασπαλίζουμε μαιδανό, αραδιάζουμε το κασέρι και με τη βοήθεια της λαδόκολλας κάνουμε ένα σφιχτό ρολό.





Το τυλίγουμε και με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.


Ψήνουμε 20-25  λεπτά στους 180 στον αέρα.
Ανοίγουμε το ρολό και περνάμε με ένα πινέλο τη  μουστάρδα και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα κυβάκια ψωμιού και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.



Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να τραγανίσει το ψωμί.!!!!



Είναι υπέροχο!!!
Καλή μας όρεξη!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ