Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Μπιφτέκια αφράτα στη σχάρα γεμιστά με κασέρι!







Μπιφτέκια αφράτα στη σχάρα γεμιστά με κασέρι!


1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ανάμεικτο με 1/4 χοιρινό
100 γραμμάρια τριμμένο ψωμί χωριάτικο
100 ml ανθρακούχο νερό
1 φλιτζανάκι μικρό του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές ξύδι

1 κρεμμύδι,  μία μελιτζάνα μέτρια,  μισό  πράσο , 2 σκελίδες σκόρδο,  ½  κόκκινη  πιπεριά, αυτά όλα στο μούλτι ψιλοκομμένα.




Αλάτι, πιπέρι,  κύμινο, μείγμα για σουτζουκάκια, ρίγανη, μπούκοβο, εσάς ότι μυρωδικά σας αρέσουν!
Κασέρι της αρεσκείας μας σε κύβους, ανάλογα τα μπιφτέκια, εγώ έκανα 12 μπιφτέκια.




Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και με  το Κ  ζυμώνουμε το μείγμα 2-3 λεπτά.



Βάζουμε  το μείγμα  στο ψυγείο  για τουλάχιστον μία ώρα.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια  και στο κέντρο κρύβουμε έναν  κύβο κασέρι.
Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα  κάρβουνα...ο ψήστης μου εδώ... έκανε τη δουλειά μου ...υπέροχα!!!!!




Καλή όρεξη !!!

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλα υλικα ,πολυ καλος και ο ψηστης ε για αυτο βγηκε τελειο και το αποτελεσμα.Και φυσικα το μυστικο για τελεια μπιφτεκια το ζυμωμα στο μιξερ.Ν ειστε καλα και να περνατε ομορφα.Τα φιλια μου Χρυσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Λιτσάκι μου,ευχαριστούμε να περνάτε επίσης καλά, να κάνουμε τη ζωή μας πάνω απ όλα εύκολη...με απλά και εύκολα φαγάκια!!!Φιλάκια!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ