Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Κοτομπουκιές με μουστάρδα και δεντρολίβανο στο φούρνο!



Πάντα ψάχνουμε αφορμή για να τρώμε γλυκάκια!
Μας τελείωσε και ο Βαλεντίνος!!!
Τέρμα τα γλυκά, φτάνει τόσο που φάγαμε, τώρα πάλι στη συντήρηση!
Κοτοπουλάκι έχει σήμερα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο, με πατατούλες ή ρυζάκι και σαλατούλα  είναι ότι πρέπει!

Θα χρειαστούμε:
Μπουτάκια κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα, τα πλένουμε τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε ρολάκια, τα τυλίγουμε σε μεμβράνη και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 τουλάχιστον ώρα, όπως είναι παγωμένα, τα κόβουμε σε ροδέλες, όπως στη φωτογραφία,


  ρίχνουμε 2-3 κουταλιές  σκορδόλαδο, 1 κουταλιά μουστάρδα, αλάτι πιπέρι και από εκεί και μετά ότι μπαχαρικό μας αρέσει,εγώ έβαλα μπούκοβο, γλυκό και καυτερό, ρίγανη και δεντρολίβανο,  έκανα ένα ανακάτεμα και τα έβαλα σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε  25-30 λεπτά στους 200 βαθμούς!


Θα μπορούσα να τα πω και μενταγιόν κοτόπουλο, τώρα που τα βλέπω, ε????
Καλή όρεξη!!!


6 σχόλια:

  1. Αυτά είναι!!! Αγαπημένο φαγητάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχχ και πεινάωωω!!!!
    Υπέροχο φαγητό, το λατρεύω το κοτόπουλο.
    Φιλάκια πολλάαα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική πρόταση και έξυπνο το κόλπο με την κατάψυξη για να κοπούν όμορφα και στρογγυλά!
    Πραγματικά μενταγιόν!

    Χρύσα χρυσοχέρα καλό σου απόγευμα!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπία μου σε ευχαριστώ, το κόλπο πιάνει και αν θέλουμε να κόψουμε το κρέας για γύρο!!!καλό σου βράδυ φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται τόσο λαχταριστό!!Με λίγο ριζάκι δίπλα θαύμα!!! Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ