Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Γαλοπούλα αρωματική!




Υλικά:
1 κιλό στήθος γαλοπούλας ή κοτόπουλου σε λεπτές φέτες
3-4 κ.σ. σόγια σος
1 -2 κγλ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. γλάσο από ξύδι μπαλσάμικο
1 κγλ. σκόρδο λιωμένο
3-4 κ.σ ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ξερά δαμάσκηνα και σύκα ξερά( προαιρετικά)
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Αρωματικά θυμάρι, δεντρολίβανο και ρίγανη φρέσκα

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα  τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε τα φιλετάκια.
Μπορούμε να τα μαρινάρουμε και να τα αφήσουμε στο ψυγείο έως και ένα βράδυ αλλά μπορούμε να τα ψήσουμε και αμέσως.



Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι μαζί με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς 30 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο.

 

Καλή όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ