Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Μπριζόλες λαιμού μαριναρισμένες στο σχαροτήγανο!




Σε ποιόν δεν αρέσουν οι μπριζόλες, όταν δε είναι και μαριναρισμένες με τόσα αρώματα είναι τέλειες!
Στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι, εγώ τις κάνω στο σχαροτήγανο και έχω λίγο από όλα!
Μπριζόλες λαιμού παίρνουμε φυσικά να έχουν λίγο λιπάκι για να γίνουν υπέροχες! 




Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές  λαιμού
Για τη μαρινάδα:
4 κ.σ. κονιάκ ή βότκα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ  μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
½ κ.γλ. κόκκινη πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Ψιλοκομμένο θυμάρι και δεντρολίβανο
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και κάνουμε μπανάκι τις μπριζόλες.
Τις βάζουμε σε μία σακούλα τροφίμων και τις αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ.




Ψήνουμε στο σχαροτήγανο 12-15 λεπτά γυρίζοντας τες 2-3 φορές χύνοντάς τες  με τη μαρινάδα πότε- πότε!!!





Καλή όρεξη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ