Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μανιτάρια αμανιτες ή καίσαρες!



Καλό μας Φθινόπωρο!






Όποιος έχει φάει ξέρει περί τίνος πρόκειται!
Δεν λέγονται τυχαία Βασιλομανιταρα...  Αμανίτες ή Καίσαρες με διόρθωσε ο ιδικός...τα νοστιμότερα μανιτάρια που έχω φάει...
Φυσικά...και τρώγονται ωμά με λαδολέμονο... υπέροχα!!!


Τούτη τη φορά κάναμε  τηγανιτά!
Τα καθαρίζουμε τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε βούτυρο 1-2 κουταλιές και 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο,  προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ξαφνιάζουμε για 2-3 λεπτά .. προσθέτουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο σπασμένες λίγο μαιδανό ψιλοκομμένο και 1 σφηνάκι τσίπουρο για τους μερακλίδες.... να τσιτσιρίσει....... .αυτό ήταν όλο, αλάτι και πιπέρι!!!!
Τους πάει επίσης  το κρασάκι .. όπως και το ξύδι το μπαλσαμικό, με ότι θέλουμε τα σβήνουμε.. περι ορέξεως!!!












Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ