Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Διαίτης


Τάρτα φρούτων

1 2 3 Παντεσπάνι
Βάση για τάρτες φρούτων
 3 Αυγά
60 γρ ζάχαρη
90 γρ αλεύρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, και βάζουμε το μίγμα σε μία ταρτιέρα, βουτυρωμένη, αλευρωμένη, ψήνουμε 15 με 20 λεπτά, στους 170 βαθμούςκαι την αφήνουμε να κρυώσει.
 Γεμίζουμε με ότι μας αρέσειμούς, κρέμα, φρούτα, κτλ.
Για περισσότερη ποσότητα. διπλασιάζουμε τα υλικά.
Για την τάρτα φρούτων έβαλα , ροδάκινα σε κύβους, μπανάνα, αχλάδι, και σταφύλια , τα ανακάτεψα με 2 κουταλιές σιρόπι, από γλυκό του κουταλιού βερίκοκο, ή ότι άλλο υπάρχει, τα έβαλα επάνω στο παντεσπάνι και από πάνω έβαλα 1 ζελέ φρούτων με γεύση κεράσι.

Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ, για 3 ώρες.

Ελαφρύ και νόστιμο  γλυκάκι!!!!!

 Στην υγειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ