Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Κοκκινιστό με πιλάφι

Κοκκινιστό

Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
2 κ,σ ψιλοκομμένο σέλινο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κίλό σάλτσα ντομάτας σπιτική
1 κ,σ κόκκινο πιπέρι
1 ποτηράκι κόκκινο κρασι
2 δαφνόφυλλα
5 κόκκους μπαχάρι
αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λάδι, και σοτάρουμε το κρέας, βάζουμε το κρεμμύδι, και το σκόρδο, το καρότο. και το σέλινο, όταν τσιγαριστούν καλά, τα σβήνουμε με το κρασί.

βάζουμε την ντομάτα, και την πάπρικα, τα δαφνόφυλλά, τα μπαχάρια, αλάτι, και πιπέρι, βάζουμε ζεστό νεράκι ίσα να σκεπαστεί το κρέας,το καπακώνουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει  μέχρι να μαλακώσει το κρέας, και να μήνει με σαλτσούλα.

το σερβίρουμε με πιλάφι, πατάτες, ή ζυμαρικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ