Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Για να κάνουμε πετιμέζι θέλουμε μούστο, δηλαδή χυμό απο σταφύλια, κόκκινα, ή άσπρα.
Βράζουμε τον μούστο, όση ποσότητα θέλουμε, μέχρι να δέση,  το ξαφρίζουμε πρέπει να γίνει σαν  σιρόπι, θα μείνει περίπου το ένα τρίτο του αρχικού χυμού.

Μπορούμε να βάλουμε και ένα κλαδάκι αρπαρόριζα, αν μας βρίσκετε για να πάρει ωραίο άρωμα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ