Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΤΙΜΕΖΙ


Για να κάνουμε πετιμέζι θέλουμε μούστο, δηλαδή χυμό απο σταφύλια, κόκκινα, ή άσπρα.

Βράζουμε τον μούστο, όση ποσότητα θέλουμε, μέχρι να δέσει,  τον ξαφρίζουμε ...πρέπει να γίνει σαν  σιρόπι, θα μείνει περίπου το ένα τρίτο του αρχικού χυμού.


Μπορούμε να βάλουμε και ένα κλαδάκι αρμπαρόριζα, αν μας βρίσκετε για να πάρει ωραίο άρωμα

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ