Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Πάστα Φλώρα


Πάστα Φλώρα   

 
Υλικά
300 γρ αλεύρι
2 αυγά
1 μπέκιν
1 βανίλια
200 γρ βιτάμ
½  φλιτζάνι φουντούκια αλεσμένα
½  φλιτζάνι ψιλοκομμένο γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, σύκο, ή ότι άλλο θέλουμε
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση 
Κάνουμε την ζύμη με όλα τα υλικά, την αφήνουμε να ξεκουραστεί,  ½ ώρα στο ψυγείο.


Την απλώνουμε στο ταψί, και βάζουμε επάνω σπιτική μαρμελάδα.


Ψήνουμε στους 180ο C για 35 λεπτά


Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ