Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Μπισκότα με γλυκό κυδώνι


Μπισκότα κυδωνιού


Υλικά
250 γρ αλεύρι φαρίνα
1 φλιτζάνι κυδώνι γλυκό του κουταλιού
1 αυγό
1 βανίλια
4 κ,σ ζάχαρη άχνη
1 κ.γλ μπέκιν
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
3 κ,σ βιτάμ

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ, και τα χτυπάμε 3 λεπτά.


Σε ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε κουταλιές από το μίγμα, ή με σακούλα για σαντιγί.


Ψήνουμε τα μπισκότα 25 λεπτά, να ροδίσουν.

Γίνονται πολύ νόστιμα!

Αν δεν έχουμε γλυκό, βράζουμε 2 φρέσκα κυδώνια, τα στραγγίζουμε και τα πολτοποιούμε, βάζουμε περισσότερη ζάχαρη 1 φλιτζάνι περίπου, ανάλογα πόσο γλυκά μας αρέσουν.



                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ