Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ζαμπονοκασερόπιτα



Υλικά
6 φύλλα χωριάτικα
200 γρ ζαμπόν ή γαλοπούλα
200 γρ κασέρι τριμμένο
2 αυγά
200 γρ κρέμα γάλακτος
200 γρ γάλα
Λάδι για τα φύλλα

Εκτέλεση
Σε κάθε φύλλο βάζουμε λίγο λάδι με πινέλο, το διπλώνουμε στα δύο και στην φαρδιά μεριά βάζουμε ζαμπόν και κασέρι, τα τυλίγουμε σε μπουρέκια και τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί.

Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα και το γάλα, και περιχύνουμε τα ρολά.
Τα αφήνουμε 1 ώρα να ρουφήξουν τα φύλλα τα υγρά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 30 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ