Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Σαλάτα Ουγγαρέζα


Πικάντικη σαλάτα Ουγγαρέζα

Υλικά
 1 μέτριο  λάχανο άσπρο
4 καρότα
4-5 κλαδάκια σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κούπα ξύδι
Αλάτι
Σκορδόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μία λεκάνη με καπάκι τη γεμίζουμε με νερό κρύο, βάζουμε και το ξύδι και τα ανακατεύουμε.

Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα συντηρούμε αρκετές μέρες γίνονται όπως το τουρσί, αλά χωρίς αλάτι .
Παίρνουμε μία ποσότητα τα στραγγίζουμε, βάζουμε αλάτι και σκορδόλαδο, ή σκέτο ελαιόλαδο.



Μια υπέροχη σαλάτα.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ