Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Σπιτικό παρφέ παγωτό γιαουρτιού, με γεύση ροδάκινο και σύκο γλυκό!





Γεια σας !!
Μπορεί το θερμόμετρο να ανεβαίνει, μην αγχώνεστε, ένα παγωτάκι θα σας δροσίσει και θα σας αλλάξει τη διάθεση!
Είναι πολύ απλό και πάρα πολύ νόστιμο!




Υλικά:
300 γρ στραγγιστό γιαούρτι ( μπορεί να είναι και με γεύση).
200 γρ. κρέμα γάλακτος
3-4 σύκα,  γλυκό του κουταλιού με το σιρόπι τους,  (Σιρόπι όσο γλυκό το θέλετε).



Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Ψιλοκόβουμε τα σύκα.
Βάζουμε τα σύκα με το γιαούρτι σε ένα μπολ,  τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.


Προσθέτουμε  το μείγμα γιαουρτιού στη σαντιγί και ανακατεύουμε.


Βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και περιμένουμε να παγώσει, και το απολαμβάνουμε.




Το συντηρούμε στην κατάψυξη.
Πριν το σερβίρουμε το βάζουμε 10 λεπτά στη συντήρηση.

Καλή επιτυχία!!!


4 σχόλια:

  1. Λατρεύω το παγωτό σύκο και η συνταγή σου φαίνεται πανεύκολη και πεντανόστιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντος πολύ εύκολη η συνταγή και πολύ νόστιμο το παγωτό, αξίζει να το δοκιμάσεις!!! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  2. εμεις που δεν έχουμε παγωτομηχανή πως να κανούμε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη μου καλή με τον κλασικό τρόπο.... στην κατάψυξη 30 λεπτά χτύπημα 2-3 λεπτά και αυτό το επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές να μην πιάσει κρυσταλλάκια και γίνετε τέλειο!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ