Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Παγωμένο επιδόρπιο, με γιαούρτι και φρούτα!!!


 Επιδόρπιο στη στιγμή, εύκολο  καλοκαιρινό γλυκό!
Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει, με ότι υλικά υπάρχουν στο σπίτι.
Μου έγινε συνήθεια πλέον, ψιλοκόβω φρούτα και γεμίζω σακουλάκια για την κατάψυξη, από τότε που απέκτησα παγωτομηχανή.
Μην τρομάζετε τα κάνω λάιτ όπως βλέπετε, στην ουσία γιαουρτάκι με φρούτο παγωμένο είναι, με κανα  φουντουκάκι, λίγο τριμμένη σοκολατίτσα,,,,  ελέγχουμε και τη δίαιτά μας!!!


Τα υλικά απλά!

Υλικά:                                                                           
1-2 ροδάκινα ψιλοκομμένα
Λίγα φρούτα του δάσους 2-3 κουταλιές (προαιρετικά)μου αρέσουν γιατί είναι ξυνούλικα.
250 γρ γιαούρτι απλό ή  στραγγιστό
1-2 κ.σ. μαρμελάδα ροδάκινο (προαιρετικά)
1 κ.σ. μέλι
1 κ.γλ. ζελατίνη, σκόνη στιγμής,( τη διαλύουμε σε 2-3 κουταλιές νερό)

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα ροδάκινα και τα παγώνουμε στην κατάψυξη.
Πολτοποιούμε στο μουλτι τα παγωμένα ροδάκινα, το γλυκό του κουταλιού, τη ζελατίνη και  το μέλι.


Προσθέτουμε και το γιαούρτι αφού δέσουν  βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το χτυπάμε 15-30 λεπτά και το συντηρούμε στην κατάψυξη.

Από φρούτα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι μας αρέσει, τα ροδάκινα νομίζω είναι η εποχή τους.
Πάντως η δικιά μας η ροδακινιά είναι φορτωμένη!!!!!





Καλή επιτυχία!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ