Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Πίτσα σπέσιαλ με κόθρο γεμιστό!!!



άντρες του σπιτιού είπανε, πως ζύμη ωραιότερη δεν έχουν ξαναφάει!!!




Υλικά:
 3/4 ποτηριού γάλα
 2 κουταλιές μεγάλες βιτάμ, το λιώνω στα μικροκύματα όσο ζεσταίνεται το γάλα μαζί,
φρέσκια μαγιά (αυτή από το σ/μ) το ένα κομμάτι από τα δύο που είναι τυλιγμένα
1 αυγό
1 κουταλάκι γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. αλάτι.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο σηκώσει

Εκτέλεση:
Κάνουμε μία ζύμη μαλακιά όσο ο λοβός του αυτιού μας.



Τη βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου, να διπλασιαστεί, στους 40 βαθμούς, σκεπάζουμε τη ζύμη με μία βρεγμένη πετσέτα από πάνω.
Γίνεται πραγματικά φανταστική,  αν γεμίσουμε τον κόθρο με μαλακό τυρί  τύπου Φιλαδέλφεια,  σκορδόλαδο και λίγο τριμμένο κασεράκι... δε σας λέω τίποτα, σκέτη αμαρτία!!!




Βάζουμε στο κέντρο της ζύμης ό,τι υλικά έχουμε, κασέρι μπέικον πιπεριά, ντομάτα (περί ορέξεως ,,,)



Ψήνουμε στους 250 βαθμούς στον αέρα με έξτρα κάτω αντιστάσεις.
Καλή όρεξη!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ