Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Κρέας στο φούρνο με πατάτες!


Ένα πεντανόστιμο φαγάκι είχαμε σήμερα, πολύ απλό, το βάζουμε στη σακούλα και αυτό είναι όλο!
Δεν λερώνουμε ταψιά και κατσαρόλες και από νοστιμιά δε σας λέω... φανταστικό ψήνετε με τα υγρά και τα αρώματα του γίνετε λουκούμι! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Υλικά:
1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένι) σε μερίδες
1 πράσο
1-2 καρότα
1 ξερό κρεμμύδι
5-6 πατάτες
500 γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική  ΕΔΩ
2 σκελίδες σκόρδο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα καπνιστή και  δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Ανάβουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Σε μία σακούλα ψησίματος συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά, τόσο απλά.... ανακατεύουμε να ενωθούν.


Βάζουμε τη σακούλα σε ένα ταψί τρυπάμε με ένα βελόνι 2-3 τρύπες και τη βάζουμε στο φούρνο.


Ψήνουμε 30 λεπτά σε δυνατή φωτιά και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 140 βαθμούς για 1 ώρα ακόμη.



 Καλή όρεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ