Υλικά:
4 φλιτζάνια
αλεύρι για όλες τις χρίσεις
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι
ηλιέλαιο
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. αλάτι
Για τη γέμιση:
1 αυγό
2 κ.σ. γάλα
2 κ.σ. γάλα
Τυρί φέτα
Λίγο ψιλοκομμένο μαιδανό
Λίγο ψιλοκομμένο μαιδανό
1κ γλ. βούτυρο
Κασέρι τριμμένο μερικές
κουταλιές
Εκτέλεση:
Κάνουμε μία απαλή
και εύπλαστη ζύμη, την σκεπάζουμε να
φουσκώσει και να διπλασιαστεί.
Μπορούμε να την φουσκώσουμε στο ψυγείο, αν την αφήσουμε όλοι νύχτα να φουσκώσει.
Μπορούμε να την φουσκώσουμε στο ψυγείο, αν την αφήσουμε όλοι νύχτα να φουσκώσει.
Χτυπάμε το αυγό με λίγο γαλατάκι 1-2 κουταλιές και ρίχνουμε λίγο λίγο στις πίτσες, όπως και τριμμένο τυρί με το μαιδανό και τις πασπαλίζουμε κασέρι.
Μπορούμε φυσικά
να βάλουμε ότι τραβάει η όρεξή μας στην
πίτσα, αλλά εγώ την έκανα με γεύση τυρόπιτας που μας αρέσει πολύ.
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου