Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Σνίτσελ με μανιτάρια και ρυζάκι στο τηγάνι!



Με 2 σνίτσελ μπορούν να χορτάσουν  4 άτομα.... φυσικά και μπορούν..... ξεχασμένα.... στην κατάψυξη περίμεναν  να γίνει ένα νοστιμότατο φαγάκι.....

Υλικά
2 σνίτσελ κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι ρύζι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 φλιτζάνια νερό ζεστό ή ζωμό κοτόπουλο (προαιρετικά)
3 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε το ρύζι με ζεστό νερό και το στραγγίζουμε.
Σοτάρουμε στο λάδι, το κρεμμύδι, το σνίτσελ, την πιπεριά, τα μανιτάρια τη ντομάτα και ανακατεύουμε μέχρι να σοταριστούν αρκετά.
Προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύουμε να δέσουν λίγο οι γεύσεις και προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό ζεστό.
Ανακατεύουμε βάζουμε  το αλάτι και το πιπέρι, και λίγο μπούκοβο …που του πάει πολύ.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι μέχρι να σωθούν τα υγρά.







Το στραγγιστό γιαούρτι του πήγε υπέροχα, αλλά και το τζατζίκι επίσης!!!!
Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ