Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Σαλάτα κόκκινης πιπεριάς με αμύγδαλα!!!


Σαλάτα την λες...ντιπ την λες...σάλτσα επίσης, όπως και να την ονομάσεις είναι ένα υπέροχο συνοδευτικό!
Τρώγεται κρύα από το ψυγείο...μεζές για τσιπουράκι....στο ψωμί για κολατσιό, όπως και να τη φας είναι υπέροχη!
Συνοδεύει μπριζόλες και μπιφτέκια...και σκέτη σε φρυγανιά (έτσι την τρώω εγώ) είναι φανταστική!!!


Υλικά:
1 βάζο πιπεριές ψημένες  ή ψημένες στα κάρβουνα
1 χούφτα  αμύγδαλα ή καρύδια
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1/2 κουταλάκι μπούκοβο πιπεριάς ή πάπρικα τσίλι
(προαιρετικά) καυτερή πιπεριά
1/2 ματσάκι μαιδανό
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε τις πιπεριές από τα υγρά τους.
Όλα στο μούλτι και έτοιμη η σαλάτα μας!!!!!




Τη σερβίρουμε όπως επιθυμούμε!!
Τη συντηρούμε στο ψυγείο  με λίγο λάδι πάνω πάνω.σε ένα βάζω.


Καλή όρεξη!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ