Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Ταλιατέλλες al Pesto με Καπνιστό Σολωμό και Μπέικον



Υλικά για 2 μερίδες:

-250 γρ. ταλιατέλλες
-2 λεπτές φέτες μπέικον καπνιστό
-2 φέτες σολωμό καπνιστό
-2 κτσ. αμύγδαλα φιλέ
-2  κτσ. πέστο βασιλικού
-1κτσ. ελαιόλαδο (κατά προτίμηση ελαιόλαδο με βασιλικό)
-3 κ.σ ρεγκατο τριμενο


Εκτέλεση:

Βράζουμε τις ταλιατέλλες, και λίγο πριν πάρουν τη βράση που προτιμάμε, σε διπλανό τηγάνι, σωτάρουμε το μπέικον και τα αμύγδαλα με το λάδι, μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι, ανακατεύουμε, έπειτα προσθέτουμε το πέστο και τον σολωμό (σε λεπτές λωρίδες) ανακατεύοντας, και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο. Σερβίρεται ζεστό.
Καλή σας όρεξη!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ