Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Τρουφάκια με μανταρίνι!



Υλικά:

1 φλιτζάνι  χοντροτριμμένα αμύγδαλα η φουντούκια (εγώ έβαλα μισά-μισά)
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
1 κουβερτούρα
1 φλιτζάνι φλούδια μανταρινιού χοντροαλεσμένα
1 σφηνάκι αμαρέτο η κονιάκ


Εκτέλεση: 
Βάζουμε τα φλούδια 3 μέρες στο νερό να ξεπικρίσουν

Αλλάζουμε το νερό 2 φορές την ημέρα, τα στεγνώνουμε και τα αλέθουμε.

Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. 

Τα αφήνουμε να κρυώσουν τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια  και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Αν  θέλουμε τα βουτάμε στην κουβερτούρα. Διατηρούνται πολλές μέρες εκτός ψυγείου.


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ