Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ψαρονέφρι γεμιστό με μανιτάρια


Υλικά:
1 κιλό φιλέτο
4 μανιτάρια πορτομπέλο
1 ξερό κρεμμύδι
Λάδι ή βούτυρο
50 γρ. κασέρι τριμμένο
½ κγλ κόκκινο πιπέρι
Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε το φιλέτο, το χαράζουμε λίγο, και το χτυπάμε για να ανοίξει αρκετά. Το αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι: μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι αφου τα έχουμε αλέσει στο μούλτι, τα σωτάρουμε 2 με 3 λεπτά.
Γεμίζουμε το φιλέτο με το μείγμα, ρίχνουμε λίγο κοκκινο πιπερι και το κασέρι, και το κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Το αλευρώνουμε και το ροδίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο.
Το μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε 25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Μπορούμε να βάλουμε  μανιτάρια γύρω γύρω με λίγο λάδι και μπαλσάμικο ή πατάτες αφου τις βράσουμε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ