Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

τσίζκέικ γιαουρτιού


Τσίζκέικ με βύσσινο



Για τη βάση
1 πακέτο πτιμπέρ μπισκότα τριμμένα
100 γρμ  βιτάμ
50 γρμ φουντούκια τριμμένα

Για την κρέμα
500 γρμ  σαντιγί φυτική
500 γρμ στραγγιστό γιαούρτι
3 κ,σ σιρόπι βύσσινο

Για την επικάλυψη
1 κομπόστα βύσσινο
2 κγλ κόρν φλάουερ

Εκτέλεση
Κάνουμε τη βάση,  λιώνουμε το βιτάμ, και το ανακατεύουμε με τα μπισκότα, και τα φουντούκια, τα βάζουμε σε μία ταρτιέρα και τα πατάμε με ένα ποτήρι ή με τα χέρια μας για να κάνουμε τη βάση.
Χτυπάμε τη σαντιγί, και ανακατεύουμε απαλά το γιαούρτι, με το σιρόπι, το στρώνουμε επάνω από τα μπισκότα.
Σε ένα κατσαρολάκι  ζεσταίνουμε το σιρόπι με τα βύσσινα, αραιώνουμε σε λίγο νερό 1 φλιτζανάκι περίπου το κόρν φλάουερ, και το ανακατεύουμε στα βύσσινα μέχρι να πήξη το σιρόπι, να γίνει σαν ζελέ, το απλώνουμε επάνω στην κρέμα, και το  βάζουμε  για 3 ώρες στο ψυγείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ