Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Λινκουίνι με ταραμά




Λινκουίνι με αυγά ψαριών.
Πάντα έχουμε στο ψυγείο αυγά ψαριών για ταραμά.
Πρόσφατα είδα μία συνταγή με ταραμά και μου έδωσε την αφορμή να κάνω μακαρονάδα.
Έγινε υπέροχη! 

Υλικά:
500 γρ.  linguini μακαρόνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. αυγά ψαριών για ταραμά εδώ
1 κ.γλ. θυμάρι
Λεμόνι πιπέρι και μαιδανό

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια αλ τέντε.
Σοτάρουμε 2 κρεμμυδάκια σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και 1 σκελίδα σκόρδο.



Προσθέτουμε 1 κ.γλ. θυμάρι και 1 κουταλιά ταραμά κίτρινο



Σοτάρουμε και ρίχνουμε λίγο από το ζωμό των μακαρονιών το χυμό ½ λεμονιού τα μακαρόνια  μπόλικο πιπέρι και ψιλοκομμένες 2 φετούλες λεμονιού πασπαλίζουμε μαιδανό ψιλοκομμένο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ