Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ψάρι αχνιστό στο τηγάνι με λαχανικά!


Μπορούμε να το πούμε και διαίτης…
Νοστιμότατο φαγάκι, τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει ο καθένας!

Υλικά για 2 μερίδες:
400-500 γρ. ψάρια (γλώσσα, μπακαλιάρο)
1 φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φετούλες
1 ντομάτα σε κύβους
½ λεμόνι το χυμό
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο σε φετάκια
½ κ.γλ. κόρν φλάουερ
½ φλιτζάνι νερό ή άσπρο κρασί
2 κ.σ. άνηθο και μαιδανό
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μία σακούλα κατάψυξης, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.




Τα σκεπάζουμε και βράζουμε 5-10 λεπτά.




Εύκολο και νόστιμο!!!





Καλή όρεξη!

2 σχόλια:

  1. Πανεύκολο και νόστιμο! Ωραία συνταγή Ζουζού!

    www.foodaki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Ελεάννα μου προσπαθούμε να τρώμε όσο γίνετε ελαφριά, καλοκαιριάζει!
    Είναι πολύ εύκολη,υγιεινή και νόστιμη συνταγή, μπορούν να την κάνουν όλοι!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ